Cho KyuHyun 조규현 (Így ejtsd!) dél-koreai énekes, és színész. Az egyik leghíresebb dél-koreai fiúbanda, a Super Junior legfiatalabb tagja, továbbá tag még a Super Junior K.R.Y. és a Super Junior M alcsoportokban is. 1988. február 3-án született Seoulban, Dél-Koreában. 2006. május 23-án, ő csatlakozott utolsóként a SUJU-hoz. 2014. november 13-án debütált szólóénekesként, az At Gwanghwamun c. lemezével. Második albuma Fall, Once Again címmel látott napvilágot 2015. október 15-én, melynek legnépszerűbb dala a A Million Pieces. Harmadik szóló albuma 2016. november 10-én jelent meg Waiting For You / Waiting, Still címmel. 2017. február 08-án látott napvilágot első japán szóló albuma, melynek címe, One Voice. Színészi tehetségét már több musicalben is megcsillogtatta, ill. már láthattuk a képernyőn is feltűnni. Gyönyörű, és különleges hangja miatt már több kdrama zenéjét felénekelte.

 

 

 

- Kyuhyun Hivatalos Oldala [megnézem]

- Twitter fiók: GaemGyu [megnézem]

- Weibo fiók: GameGyu88 [megnézem]

- Cyworld fiók: sneezes [megnézem]

- Youtube fiókok: [megnézem] [megnézem]

- Super Junior Hivatalos Oldal [megnézem]

- SM Town Galéria [megnézem]

- Super Junior Youtube [megnézem]

- Super Junior Facebook [megnézem]

- Super Junior Instagram [megnézem]

- Super Junior Weibo [megnézem]

- Super Junior Taiwan [megnézem]

- Super Junior Japan [megnézem]

 

 

 

<07.12> Eunhyuk visszatér

<07.14> Donghae visszatér

<08.18> Siwon visszatér

<2018.07.10> Ryeowook visszatér

<2019.05.24> Kyuhyun visszatér

 

 

 

 

 

 

A chat-ben kérhetsz cserét, ha ázsiai témájú oldalad van. Mindenkit képpel teszek ki, így kérlek te is Kyuhyun-ról készült KÉPPEL tegyél ki az oldaladra.

12 / 09

 

 

 

Goodbye For Now (2017)

Mi? kislemez

Mikor? 05.24


New Journey To The West 4 (2017)

Mi? utazási reality show

Mikor? 06.13 -


One Voice Turné (2017)

Mi? japán turné

Mikor? 01.18 - 03.14


One Voice (2017)

Mi? japán album

Mikor? 2017.02.08


MBC Radio Star (2011-napjainkig)

Mi? talk show (házigazda)

Mikor? szerda 23:10 (KST)

 

 

 

 

 

 

Oldal név: Super Junior Kyuhyun Hungary

Téma: Cho KyuHyun (조규현)

Szerkesztő: Csilla (칠러)

Elérhetőség: e-mail

Kinézet: 02. verzió

Indulás: 2016. július 01.

Szolgáltató: gportal

A Kyuhyun.gportal.hu nem hivatalos rajongói oldal. Nem áll semmilyen kapcsolatban Kyuhyun-nal, a Super Juniorral, vagy az ügynökségükkel. Az oldalt egy magyar rajongó szerkeszti. A lapon található összes tartalom saját írás, fordítás! (c) 2016-2017 Super Junior Kyuhyun Hungary

 

Cho KyuHyun

 

 

 

Ha egyáltalán nem ismered a népszerű dél-koreai fiúbanda, a Super Junior jóképű maknae-ját, akkor itt megtalálod a LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓkat, hogy alapszinten megismerd.


Ebben a menüben Kyuhyun KARRIERjéről tudhatsz meg többet. Amellett, hogy a Super Junior vezető énekese, táncosa, kiadott már három szólóalbumot is. Színészként is megcsillogtathatta tehetségét, több musicalben, filmben is szerepelt már, ill. több drama betétdalát felénekelte. 


A következő menüpontnak, a KYUGRÁFIA címet adtam, ahol rendszerezve, felsorolásszerűen találod Kyu eddigi munkásságát. Ezenkívül megtalálod az eddigi elismeréseit is.


A következőkben különböző ÉRDEKESSÉGEKet, információkat tudhatsz meg Kyu-ról, amiket eddig lehet hogy nem is tudtál róla. Ezenkívül érdekes, és mókás videókat nézhetsz.


Kyuhyun nagyon közeli kapcsolatot ápol a SUPER JUNIOR TAGOK-kal. Többször elmondták, hogy ők nem csak egyszerűen bandatagok egymás számára, hanem testvérek. Olyanok, mint egy nagy család. Ebben a részben a tagokhoz fűzödő kapcsolatát gyűjtöttem ki.


Kyu-nak számos idol barátja van, akik egy baráti társaságot alkotnak, ezt a társaságot KYU-LINE -ként szokták emlegetni. Egyébként a Kyu-Line az egyik legismertebb kpop klikk. 

A klikk tagjai: Kyuhyun, Minho (SHINee), Changmin (TVXQ), Jonghyun (CNBlue), Suho (EXO)


Ebben a részben az énekes öltözködési szokásairól, STÍLUSáról olvashatsz bővebben. Megnézheted a különböző frizuráit, kiegészítőit, megnézheted milyen ruhadarabokat viselt rendezvényeken, vagy mit hord egy egyszerű hétköznapon.


A következőkben néhány magyarra lefordított INTERJÚt találsz. Az összes saját fordítás!


Itt Kyuhyun szóló dalainak DALSZÖVEGeit gyűjtöttem össze koreaiul, és betűvel átírva.


Kyuhyun három KÖZÖSSÉGI oldalon van fent, amiket ő maga kezel, ez a twitter, a weibo, és a cyworld. Ezenkívül van egy hivatalos oldala is, a bandáén kívül.

 

(c) Super Junior Kyuhyun Hungary